אנטיפסטי כרובית וטחינה

מתכון טעים, קל ופשוט להכנה.
מתאים כתוספת בארוחה וכן כמנת אירוח קלילה

מצרכים:
1 כרובית בינונית
טחינה מוכנה לפי טעמכם
1 כפית זרעי כוסברה 
מעו מלח

אופן ההכנה:
  • להפריד הכרובית לפרחים .
  • להשרות במים עם מעט מלח.
  • לאדות בסיר אידוי ל10 דקות מרגע רתיחת המים.
  • לערבב היטב עם הטחינה המוכנה
  • לכתוש את הכוסברה במכתש ועלי.
  • להניח בתבנית ולפזר מעל מלח וזרעי כוסברה.
  • להכניס לתנור/טוסטר אובן שחומם מראש ל220 מעלות ל10-15 דקות.

להעביר לצלחת הגשה ולהגיש חם

אנטיפסטי כרובית וטחינה
אנטיפסטי כרובית וטחינה
אנטיפסטי כרובית וטחינה