אנטיפסטי בטטה ושומר

אנטיפסטי בטטה ושומר

מנה קלילה ,בריאה ופשוטה להכנה מצוינת לתוספת בארוחה ולאירוח חברים.טובה לחיזוק האנרגיה בגוף.

מרכיבים:
2 בטטה – פרוסה
1 שומר – חתוך לרבעים
2 כף/ות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל לבן
קורט כמון
קורט אורגנו – יבש
קורט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:
1. לשמן קלות תבנית ולהניח הבטטות והשומר
2. לשפוך בעדינות מעט שמן זית
3. לפזר מעל התבלינים ולהכניס לכ-20 דקות לתנור
שחומם מראש לטמפ’ של  180 מעלות.

טיפ:
כדאי לשים בתבנית מעט מים לריכוך

דילוג לתוכן