מרק עצמות

מרק עצמות

·        הכנת מרק של עצמות בקר (ציר עצמות)
ציר עצמות איכותי מכיל בין השאר ג’לטין, סידן, מגנזיום, אשלגן, סולפטים כונדרואיטין, גלוקוזאמין, קולגן, חומצות אמינו כמו גליצין, פרולין, ארגינין, מינרלים וויטמינים רבים אחרים
שתיית מרק עצמות בקר על בסיס קבוע מסייעת רבות ב:
– 
חיזוק מערכת החיסון ומערכת העיכול ומסייע בריפוי של פצעים ובעיות במעיים (קוליטיס / אולקוס / קרוהן)
– 
בעל אפקט מרגיע בשל חומצות האמינו 
– 
עוזר עם חיזוק עצמות ושיער ועם גדילת ציפורניים ושיער בריאים יותר וכן מסייע בשמירת בריאות העור
– 
משכך כאבי פרקים ומסייע לדלקת מפרקים וכן לשרירים כואבים – מרק עצמות בקר מומלץ מאוד לסובלים מפיברומיאלגיה
– 
עוזר להתמודד עם זיהומים בשל האפקט האנטי דלקתי שלו
– 
מעלה את רמות הריכוז והאנרגיה
קיימים הרבה מתכונים ברשת, שלי הוא מאוד בסיסי: מטגנים שום ובצל כמה דקות בשמן זית, מוסיפים עצמות ומטגנים אותן כמה דקות נוספות. מוסיפים מים, ירקות שורש חתוכים גס, עלים (פטרוזיליה / כוסברה) מלח ופלפל (ניתן להוסיף איזה תבלין שאתם אוהבים). ומבשלים לפחות 3 שעות – עדיף הרבה יותר משלוש. כחצי שעה לפני הסוף מוסיפים מיץ מחצי לימון
למי שמפריע השומן שצף בבישול – ניתן להסיר

כתוב/כתבי תגובה

דילוג לתוכן