מתכון טעים, קל ופשוט להכנה.
מתאים כתוספת בארוחה וכן כמנת אירוח קלילה
מצרכים:
1 כרובית בינונית
טחינה מוכנה לפי טעמכם
1 כפית זרעי כוסברה
מעו מלח
אופן ההכנה:
- להפריד הכרובית לפרחים .
- להשרות במים עם מעט מלח.
- לאדות בסיר אידוי ל10 דקות מרגע רתיחת המים.
- לערבב היטב עם הטחינה המוכנה
- לכתוש את הכוסברה במכתש ועלי.
- להניח בתבנית ולפזר מעל מלח וזרעי כוסברה.
- להכניס לתנור/טוסטר אובן שחומם מראש ל220 מעלות ל10-15 דקות.
להעביר לצלחת הגשה ולהגיש חם