כרובית מוקפצת

מתכון קל מאוד להכנה, מוסיף עיניין לארוחה.טוב לחימום וחיזוק הגוף.

 
 מצרכים:
 1 כרובית בינונית חתוכה לפרחים
 בצל קצוץ
 2 כפות שמן
 כף שטוחה זרעי כמון
 מעט כמון
 מעט כורכום
 מעט פלפל גרוס
 כפית מלח
 
 
אופן ההכנה:
 לאדות הכרובית מעל סיר אידוי ל כ 10 דקות
 לשים בווק שמן וכמתחמם מספיק לפצפץ זרעי כמון
 ולהוסיף הבצל עד אשר נהיה שקוף
 להוסיף שאר התבלינים לזמן קצר
 להוסיף הרובית ולהקפיף מעט עד לקבלת צבע יפה
 להגיש ולאכול חם